Referenser

Vi bygger nytt med det bästa läget! Samarbete med arkitekter ger väl genomtänkta hus och unika boenden med smarta materialval. Vår totalentreprenad ser till att inget lämnas åt slumpen.

Husets kärna. Här spenderas tid med nära och kära, därför vill vi hjälpa dig sätta din egen prägel på ditt kök. Vi hjälper dig också att välja och köpa rätt vitvaror – Gaggenau, Miele eller Ilve känn efter vad som passar bäst. Och som vanligt – vi jobbar bara med de bästa.

Vårt snickeri är vår grundpelare i vår verksamhet. Här finns vårt hjärta och genuina intresse för design och utförande. Våra duktiga hantverkare har lång tradition och erfarenhet.

Ett badrum ska kännas lyxigt och fräscht och göra gott för själen. Vi använder glas, kakel, keramik och trä för att skapa unika rum att trivas i. Vi planerar, ritar och tillverkar.

Hantverksdesign hjälper dig med din platsbyggda förvaring. Bra förvaring är en av grunderna till en hög boendekvalitet. Hemmets förvaringsmöjligheter bidrar till ett bekvämt, funktionellt och trivsamt boende.

Det är längesedan som allt startade i ett litet snickeri i södra dalarna, så vi har en lång tradition och erfarenhet. Ge oss ditt projekt, så snickrar vi ihop det tills du blir nöjd.