Totalentreprenad

TOTALENTREPRENAD AV DITT DRÖMHUS

Hantverksdesign erbjuder totalentreprenad. Det innebär att du som husköpare enbart tecknar ett totalentreprenadskontrakt med oss. Vi tar ett helhetsansvar för det juridiska och praktiska i bygget av ditt hus, från projektering till inflyttning. Vårt juridiska ansvar för konstruktionen tar hand om alla detaljer så att du slipper fundera på överraskningar och dolda kostnader.

PROJEKTERING OCH UTFÖRANDE AV ETT NYCKELFÄRDIGT HUS

Totalentreprenad kan innebära olika saker, men för oss på Hantverksdesign är det enkelt, Vi projekterar, bygger och inreder med inredning från våra egna snickeri. Vi gör allt.
När du hittat din drömtomt hjälper vi dig genom hela byggprocessen. Vi hjälper dig med projektering i form av bygglovshandlingar och ritningar för konstruktion, el och VVS. Våra nära samarbeten med arkitekter och konstruktörer har gjort att vi har byggt många hus genom åren och vi finns där för att hjälpa dig att skapa de bästa lösningarna.

FÖLJ BYGGANDET AV DITT HUS

Fördelen med att välja totalentreprenad är att det effektiviserar husbyggnadsprocessen. Eftersom vi har anlitat samtliga hantverkare, material- och underleverantörer har vi full kontroll på projektet och kan samordna alla parter. För dig som husköpare blir det en trygghet att slippa finnas tillgänglig för materielleveranser eller koordinera olika hantverkares arbetsuppgifter. Om du har några frågor eller funderingar så kan du alltid vända dig till oss, så förklarar vi hur vi arbetar och hur vår byggprocess ser ut.

JURIDISKT ANSVAR FÖR KONSTRUKTIONEN

I totalentreprenaden ingår också att vi tar ansvar för ditt husets konstruktion. Vi strävar alltid efter att bygga stabila och hållbara hus som är hållbara i många år framåt. För dig som beställare innebär det att du inte behöver oroa dig för dolda fel. Totalentreprenad är en hållbar, långsiktig och trygg affär både för dig och oss.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Samarbete arkitekter

Vi har ett genuint intresse av design och snickeri. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande arkitekter för att leverera genomarbetade designlösningar efter kundens behov.

Referenser

Hur vill du att ditt nya kök eller badrum ska se ut? Hur och var ser du ditt drömhus? Gå till några av våra färdiga projekt och se mer av vår hantverkstradition.