Kök

Planera, rita och tillverka, förverkliga och utveckla – det är vår roll i ert nya kök. Från idé och materialval till genomförande som montering, snickerier och installation. Material, färger och stil i samspel med både din smak och med husets stil. Det känns i magen när köket blir precis som man drömt om, det måste kännas rätt. Vi hjälper dig också att välja och köpa rätt vitvaror – Gaggenau, Miele eller Ilve känn efter vad som passar bäst. Som vanligt – vi jobbar bara med de bästa.

Hantverksdesign RITAR KÖKSINREDNING I VÄRLDSKLASS

Vi på Hantverksdesign har i över trettio år arbetat med köksdesign. Det är en av våra passioner. Ett skräddarsytt kök från oss är mer än bara ett kök. Köket är ofta centrumet i ett hem, där man samlas för matlagning och för att umgås. Vi använder oss alltid varumärken som lever upp till dina krav och hjälper dig under hela vägen från första skiss till färdigmonterat kök. Vi samarbetar också med arkitekter för att leverera kvalitet in i minsta detalj.

SKRÄDDARSYTT KÖK

Hantverksdesign skräddarsyr kök i världsklass och skapar resultat som utmärker sig. Med kvalitetsmaterial och med omtanke om varje detalj går kvaliteten inte att ta miste på. Vi har ett flexibelt utbud vad gäller material och tillval. Eftersom vi gör allt i vårt egna snickeri kan vi styra alla detaljer. Vi strävar alltid efter perfektion.

FRÅN SKISS TILL FÄRDIGT KÖK

Vi är med dig under varje steg från beställning till att ert kök finns på plats. Våra erfarna projektledare lyssnar till vad ni har för behov och önskemål kring funktion, material, utseende och känsla.
  • Tillsammans arbetar vi fram en skiss, och vid varje steg har du självklart möjlighet att komma med önskemål och revidera skisser och förslag.
  • Vi tillverkar köket i vårat egna snickeri och ser över varje detalj så det blir exakt så som du tänk dig.
  • Våra egna montörer tar vid när monteringen ska utföras. Detta för att säkerställa att montering blir så som du tänkt dig.
  • Våra kunder ska alltid vara helt nöjda med resultatet och vår service när vi är klara.
Varmt välkommen att kontakta oss.

Samarbete arkitekter

Vi har ett genuint intresse av design och snickeri. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande arkitekter för att leverera genomarbetade designlösningar efter kundens behov.

Totalenterprenad

Vi erbjuder en helhet och smarta lösningar genom totalentreprenad. På det sättet kan vi leda hela projektet och tillsätta rätt resurser, från ritbordet till slutbesiktning.