Om oss

Hantverksdesign startades 1982 av Mats Grufving med bakgrund som möbelsnickare. Snickeriet var först beläget på föräldragården utanför Avesta och det tillverkades snickerier på beställning. Fler och fler av leveranserna gick till Stockholm. Då det blev stor efterfrågan på monteringsarbeten och mindre ombyggnader i samband med snickerileveranser började entreprenaddelen av företaget utvecklas.
I mitten av 1990-talet flyttades tillverkningen till större lokaler och i början av 2000-talet öppnades även en filial i Danderyd. Det var också där affärsidén började utvecklas om att bygga exklusiva bostäder.

Med tiden har vi även vuxit ur det större snickeriet och under 2009 flyttades tillverkningen till ännu större fabrikslokaler. Där driver vi nu ett toppmodernt snickeri som kan utveckla, tillverka och ytbehandla alla sorters inredningar i olika material.

Även vårt showroom i Danderyd har byggts om under senare år för att möta våra kunders behov och för att kunna inspirera dem.

Vår vision är att år 2020 vara Sveriges effektivaste, renaste och mest trivsamma premiumföretag inom branschen.

Samarbete Arkitekter

Vi har ett genuint intresse av design och snickeri. Vi samarbetar med Sveriges ledande arkitekter för att leverera genomarbetade designlösningar efter kundens behov.

Totalentreprenad

Vi erbjuder en helhet och smarta lösningar genom totalentreprenad. På det sättet kan vi leda hela projektet och tillsätta rätt resurser, från ritbordet till slutbesiktning.