Förvaring

Vi på Hantverksdesign hjälper dig med din platsbyggda förvaring. Bra förvaring är en av grunderna till en hög boendekvalitet. Hemmets förvaringsmöjligheter bidrar till ett bekvämt, funktionellt och trivsamt boende.

En typ av förvaring är garderober. Oavsett om man vill ha garderoberna synliga eller har dem dolda bakom skjutdörrar eller luckor. Från idé och materialval till genomförande som montering, snickerier och installation. Vi hjälper dig.

Ett av de mest uppskattade sätten för förvaring är en platsbyggd bokhylla bland annat. Det är en typ av förvaring som effektivt utnyttjar olika utrymmen, och kan innehålla både dold och synlig förvaring. Varje bokhylla är unik och utformas utifrån förutsättningarna i rummet.

Samarbete Arkitekter

Vi har ett genuint intresse av design och snickeri. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande arkitekter för att leverera genomarbetade designlösningar efter kundens behov.

Totalentreprenad

Vi erbjuder en helhet och smarta lösningar genom totalentreprenad. På det sättet kan vi leda hela projektet och tillsätta rätt resurser, från ritbordet till slutbesiktning.