Finsnickeri Vallentuna

Finsnickeri Vallentuna

Går ni i renoveringstankar, ska ni flytta eller rent av bygga ert nästa drömhus eller landställe. Eller är kanske planerna redan långt framskridna? Grattis säger vi! Samtidigt har ni en massa olika men inspirerande beslut att fatta. När det gäller planering samt att rita, förverkliga och utveckla alla era olika rum behöver ni kanske anlita ett finsnickeri Vallentuna som är proffs på just detta. Köket brukar man säga är husets hjärta och där man både vill och kommer att tillbringa mycket av ens tid hemma. Då vill man självklart att köket ska se så där perfekt ut som man drömmer om. Finsnickeri Vallentuna förverkligar era drömmar genom att ha mångårig erfarenhet av hur ett kök ska utformas när det gäller alltifrån material till färger och stil i samspel med både er och husets stil. Finsnickeri hjälper lika självklart till med rätt typ av vitvaror och jobbar med utomordentliga märken som Gaggenau, Miele och Ilve. Känn in och bestäm dig bara för det som passar er bäst så levererar finsnickeri Vallentuna!

Samarbete Arkitekter

Vi har ett genuint intresse av design och snickeri. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande arkitekter för att leverera genomarbetade designlösningar efter kundens behov.

Läs mer om oss här

Totalentreprenad

Finsnickeri Vallentuna med stil och perfektion

Vad ert hem än behöver i snickeriväg så gör finsnickeri Vallentuna och Hantverksdesign det åt er. Känner ni att ni behöver exempelvis dörrar som verkligen passar in i ert hem, en specialbyggd trappa eller varför inte en walk-in-closet så utför finsnickeri Vallentuna arbetet åt er, likaväl som andra saker ni känner att ni vill ändra utseendet på. Det mesta som har med snickerier att göra har vi stor erfarenhet av och hoppas vi kommer överträffa era framtida förväntningar på utfört arbete.

Hur vill ni ha erat badrum? Ljust, mörkt, modernt och exklusivt eller vill ni ha det i mer gammeldags stil? Badkar eller dusch och hur vill ni att övrig inredning ska harmonisera med porslinet? Finsnickeri Vallentuna har förslagen åt er och presenterar dem gärna för er. Så oavsett vad ni vill ha utfört så hoppas vi att ni kontaktar oss så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar och vilka lösningar som finns för just ert boende. Varmt välkommen!