Finsnickeri Täby

Finsnickeri Täby

Går ni i köpa hus tankar? Dels ska vi givetvis börja med att gratulera! Kul att ni har bestämt er för att köpa ett alldeles nytt hus som ska sätta igång att ritas från grunden. Eller så är det ett hus som har några år på nacken. Oavsett vilket går ni förmodligen och drömmer om hur allt kommer att se ut med sovrum, vardagsrum, övervåning och kanske källare etc när allt från garage och trädgård till hus är färdigställt. Sen finns det vissa andra rum man tar större hänsyns till. Som exempelvis kök och badrum. När ni vill finna inspiration och ett finsnickeri Täby som utför arbetet med exellence så är möjligheten till det där unika möjligt. Finsnickeri Täby och Hantverks Design jobbar med både renovering av gamla boende men självklart även nybyggnationer. Så vill du att ditt året runt boende eller ditt landställe ska få den där speciella touchen som ingen annan har, råder vi dig att titta närmare på finsnickeri Täby. Vill ni hitta speciallösningar som är svårbemästrade har finsnickeri Täby en säregen kunskap med lösningar och är lite av företagets specialitét.

Samarbete Arkitekter

Vi har ett genuint intresse av design och snickeri. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande arkitekter för att leverera genomarbetade designlösningar efter kundens behov.

Läs mer om oss här

Totalentreprenad

Finsnickeri Täby för finsmakare

I ett nyproducerat boende är det värt att lägga ner sin själ i. Det är klart man vill att varenda liten detalj ska bli så där perfekt som man just själv vill ha det. När du anlitar finsnickeri Täby garanteras du mångårig erfarenhet och en perfektion.  Vi ser varje projekt vi tar till oss som en ära. Att få vara med och skapa en familjs framtida hem och dröm gör oss stolta in i märgen och det bästa av allt- vårt yttersta mål är att våra kunder ska bli minst lika nöjda. Finsnickeri Täby jobbar med alltifrån tidstypiska dörrar, specialbyggda trappor till unika möbler där inget är det andra likt. Tänk om finsnickeri Täby får forma din nästa walk-in-closet, vore inte det lyxigt! Vi är vana att sättas på prov, gör det du också. Hoppas ni känner er varmt välkomna, vi väntar med spänning på att få ta oss an ditt nästa projekt!