Finsnickeri Falun

Finsnickeri Falun

Söker du ett finsnickeri Falun? Då går du eller ni säkert i tankar om nyproduktion av ett nytt boende. Eller så är det helt enkelt en renovering där det gamla ska ut och det nya in. Visst är det spännande att göra om och få forma sitt hem så som man själv alltid har velat ha det. Däremot kan man ibland vara osäker på hur man vill ha det för man har kommit på fler olika alternativ. Där kommer finsnickeri Falun in med sina idéer och kunskap om hur man bäst hittar bästa lösningen. Helhet & smarta lösningar är vår sak! För oss är ett rum inte bara ett rum som ska fräschas upp. Vill man att rummet ska harmoniera med övriga våningen eller huset så bör man ta hänsyn till färger, stil och material. Finsnickeri Falun ser till att förverkliga dessa drömmar vare sig det gäller renovering, inredning eller om- och tillbyggnad.

Samarbete Arkitekter

Vi har ett genuint intresse av design och snickeri. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande arkitekter för att leverera genomarbetade designlösningar efter kundens behov.

Läs mer om oss här

Totalentreprenad

Finsnickeri Falun erbjuder helhetslösningar

Säg att det är köket du vill renovera behöver du faktiskt inte tänka på något. Luta dig tillbaka och låt Finsnickeri Falun och Hantverksdesign sköta allt från planering, ritning och tillverkning samt montering och uppsättning. Har ni egna idéer så spetsar vi öronen och är lyhörda för era önskemål och gör allt för att infria era förväntningar. I övrigt arbetar finsnickeri Falun med smarta snickerilösningar. Är det dags att rensa förrådet och skapa en ny lyxig walk-in-closet så har vi rätt idéer och kompetens för att komma fram till ett utomordentligt slutresultat. Eller så är det dags att hitta på en intressant lösning med trappen man velat göra om i alla år. Finsnickeri Falun gör även i sitt eget snickeri unika möbler som många efterfrågar. Kontakta oss du också om du bara funderar på vad man kan hitta för unika lösningar i just ditt hem. Vi tror att vi skulle kunna inspirera och erbjuda något speciellt även för dig. Varmt välkommen!