Finsnickeri Djursholm

Finsnickeri Djursholm

Är du ute efter ett finsnickeri Djursholm? Då föreslår vi att du läser vidare så kommer du säkert erbjudas precis det du letar efter. Till att börja med så ställer du säkert vissa krav när du söker ett finsnickeri Djursholm. Gissningsvis vill du att företaget du anlitar är seriösa, har mångårig kunskap, håller det man har kommit överens om och har ett professionellt kundbemötande etc. Det är givetvis lika rimligt som självklart.

När du eller ni bygger nytt, renoverar eller flyttar till ett landställe eller permanent boende och vill ha det där yttersta vad gäller lösningar i kök, badrum och andra rum och söker ett finsnickeri Djursholm får ni inte bara rätt lösning utan även ett oerhört fint slutresultat. För den som ställer krav ska ett rum harmoniera med övriga huset så att helheten liksom följer en röd tråd. Låt därför Hantverksdesign förverkliga dina drömmar när det handlar om renovering, inredning, om- och tillbyggnad på din nyproducerad byggnad.

Samarbete Arkitekter

Vi har ett genuint intresse av design och snickeri. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande arkitekter för att leverera genomarbetade designlösningar efter kundens behov.

Läs mer om oss här

Totalentreprenad

Finsnickeri Djursholm med rätt känsla

När du anlitar Finsnickeri Djursholm vill du givetvis känna att det företag du anlitar ska ha känsla för vad som passar just ditt nya boende. Var lugn i det! Finsnickeri Djursholm och Hantverksdesign vågar inte bara påstå att vi har känslan, vi visar det gärna med bilder på tidigare utförda arbeten eller varför inte i vårt showroom. Hur vill du att ditt nya kök ser ut? Att planera, rita och tillverka, förverkliga och utveckla är vår roll i ert nya kök. Finsnickeri Djursholm har allt från rätt idéer till materialval. Vi monterar, utför snickerier och installationer. Finsnickeri Djursholm ser till att färger och stil samspelar och harmonierar med varann, där vi kategoriskt utgår från kundens önskemål. Vill du så hjälper vi självklart till med rätt val av vitvaror efter vad som passar er och huset bäst. Vi ser gärna fram emot ett framtida samarbete och föreslår att ni kontaktar oss redan idag. Hoppas ni känner er varmt välkomna!