Finsnickeri Borlänge

Finsnickeri Borlänge

Går du i tankar och funderar över att renovera ditt kök eller eventuellt andra rum i ditt hem och söker ett finsnickeri Borlänge? Eller så har du flyttat till annat boende eller har ett landställe som behöver fräschas upp. Vi på finsnickeri Borlänge och Hantverksdesign arbetar både med renovering av befintliga hus men också med nybyggnationer. Tycker du att ditt kök börjar se slitet ut och vill rusta upp det? Då finns det en mängd olika stilar att välja mellan. Vill du att det ska se modernt ut eller kanske ha en mer gammeldags stil så vänder du dig till finsnickeri Borlänge som kan kök på sina fem fingrar. Det bästa av allt är att du inte behöver tänka över huvud taget utan kan luta dig tillbaka och låta Finsnickeri sköta allt från planering, ritning och tillverkning och slutligen montering och uppsättning. Utvecklingen av kök går i en rasande takt idag och du kanske vill ha innovativa lösningar som gör det bekvämt, likväl som nya vitvaror av yttersta kvalitét. Lugn, vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna.

Samarbete Arkitekter

Vi har ett genuint intresse av design och snickeri. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande arkitekter för att leverera genomarbetade designlösningar efter kundens behov.

Läs mer om oss här

Totalentreprenad

Finsnickeri Borlänge med många strängar

Finsnickeri Borlänge jobbar även med badrum och inredning. Fast endast när det gäller nybyggnation av hus. Det är definitivt mödan värt att se vad vi kan erbjuda när det kommer till badrum. Man brukar säga att ett badrum är det nya vardagsrummet. Njut av ett exlusivt badkar och samtidigt titta på ditt favoritprogram. Här samarbetar vi med stora varumärken som Vola, Duravit, Hansgrohe, Dornbracht, Jacuzzi mm. Som du ser, utbudet är stort när du anlitar Finsnickeri Borlänge.

Vill du anlita ett finsnickeri Borlänge för enstaka specialbyggda möbler är det också Finsnickeri Borlänge du vänder dig till. Du kanske vill ha tidstypiska nya dörrar till ditt hem eller en specialbyggd trappa. Inga problem, vi har kunskapen för att göra alla typ av snickerier för att förgylla ditt hem. Varmt välkommen att kontakta oss!